beMineral

 

minerale make-upbeMineral is een zuivere minerale make-up lijn gemaakt voor de vrouw van morgen. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV straling.

En dat alles zonder dat u voelt dat u make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt en de foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zij 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Minerale make-up

 

De mineralen komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt.

 

Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. beMineral laat uw huid vrij ademen en u zult niet eens merken dat u make-up draagt. Dit maakt het geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen.minerale makeup

De producten van beMineral bevatten de natuurlijke 100% zuivere mineralen mica, ijzeroxide en titaniumdioxide en zijn geheel vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, geurstoffen, wax, olie en of talk. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Titaniumdioxide biedt naast de unieke verzorgende eigenschappen een SPF 15, waardoor uw huid wordt beschermd tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB straling.Minerale make-up