Lady Green

Just for girls!

Lady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-uplijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar! Het is een leuk, kleurrijk en fun merk die op een positieve manier naar de huidproblemen van jonge meiden kijkt. Als je op zoek bent naar een effectieve, girly én biologische verzorgingslijn dan ben je bij Lady Green aan het juiste adres! We hebben mooie producten met zachte structuren in zoetige geuren. Van een dagcrème tot aan een scrub en van een lipgloss tot aan mascara!

LADY GREEN IS…

Een positief, fun en kleurrijk merk
In tegenstelling tot andere huidverzorgingsmerken voor jongeren met huidproblemen zoals puistjes en onzuiverheden heeft Lady Green ervoor gekozen om op een positieve en vrolijke manier naar gezichtsverzorging te kijken, met leuke en kleurrijke ontwerpen.

Just for girls!
Het is just for girls!
Andere merken die zich op deze doelgroep en hun huidproblemen richten zijn vaak zowel voor jongens als voor meisjes en hebben een koude en medische benadering. Maar de behoefte van de huid van jonge vrouwen is heel erg verschillend dan de huid van jonge jongens. Dat is de reden waarom Lady Green is ontwikkeld; just for girls! Met girly ontwerpen, bloemen en vrouwelijke en zoete geuren!

Een betrokken merk
Lady Green is een van de eerste cosmeticalijnen die in samenwerking is gemaakt met jonge vrouwen; voor meisjes door meisjes! Meer dan 200 jonge vrouwen in de leeftijd van 12 tot 25 hebben mee gewerkt aan de ontwikkeling van Lady Green. Zodat de producten echt een antwoord zijn op de behoefte en huidproblemen van deze vrouwen is. Lady Green is jouw merk!

Een bewezen effectief merk
De producten van Lady Green zijn niet alleen maar mooi en trendy, ze werken ook! We nemen de kwaliteit van producten en effectiviteit van de producten erg serieus. Alle productformules zijn speciaal ontwikkeld voor de jonge huid en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen.

Een participatief merk
Lady Green is een van de eerste cosmetica merken gemaakt met meisjes voor meisjes! Meer dan 200 meisjes leeftijd van 12 tot 25 namen deel aan het ontwerpen van het merk producten die echt een antwoord zijn op jouw behoeften. Jij bent Lady Green! Daarom kan ook jij deelnemen aan het creëren van de volgende producten door deelname aan ons testpanel!

 

 

Ingrediënten

Al onze producten zijn biologisch (organic). Vóór Lady Green waren er geen biologische merken speciaal voor jonge meiden in Europa. Onze producten zijn allemaal biologisch gecertificeerd door Ecocert. Ecocert betekent dat er voor minstens 95% aan oorspronkelijk natuurlijke ingrediënten in zitten en 10% ingrediënten uit de biologische landbouw. Dit zijn de minimumeisen vastgesteld door Ecocert. Maar onze producten voldoen boven deze normen. Gemiddeld bevatten ze 99% natuurlijke ingrediënten en 25% biologische ingrediënten.

Onze productformules zijn erg zacht en speciaal voor de jonge huid. In tegenstelling tot andere producten die op de markt zijn voor de onzuivere en jonge huid houdt Lady Green de vochtbalans op orde in plaats van de huid uit te drogen. Zelfs onze reinigingsmiddelen zuiveren diep, zijn zacht en drogen de huid niet uit.

Daarnaast geloven we sterk in het belang van de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Al onze producten zijn dermatologisch getest. We stellen zeer strenge eisen en hoge veiligheidsnormen aan onze producten. Onze producten voldoen aan de Ecocert eisen, waardoor ze geen parabenen, geen phenoyethanol, geen GGO, geen PEG, geen parfum en geen synthetische kleurstoffen bevatten. Het is dus geheel veilig te gebruiken!

Een aantal van onze veel gebruikt ingrediënten zijn:

Aloe vera: hydraterend, zuiverend, helend, verzachtend.

Neem: hydraterend, verzachtend, zuiverend.

Jojoba:  vochtinbrengend, verzachtend, helend.

Moringa:  zuiverend, vitaliserend, verzachtend.

Hamamelis: regulierend, samentrekkend, kalmerend.

Burdock: ontsmettend, samentrekkend, zuiverend.