Loverock

Loverock

Natural for kids

Loverock is dé natuurlijke huidverzorging van Nederlandse bodem speciaal voor baby’s en kinderen.
Geïnspireerd door onze eigen kinderen én door kinderen van familie en vrienden hebben we een puur natuurlijke Nederlandse verzorgingslijn ontwikkeld om zo goed mogelijk voor jouw kostbaarste bezit te kunnen zorgen.

Loverock heeft speciale producten ontwikkeld, die de kwetsbare, droge kinderhuid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Wind, kou en zon krijgen geen kans door deze unieke producten. Het beste uit de natuur speciaal ontwikkeld voor én door kinderen in samenwerking met de beste professionals.
Maak kennis met ons en dé beste verzorging speciaal voor kinderen!

LoverockLoverockLoverockLoverock
Dé natuurlijke kinderverzorging
Voor de droge, gevoelige en eczeemhuid
Hypoallergeen
Vrij van parabenen, sulfaten en siliconen

Loverock
WAAROM LOVEROCK?
Loverock is dé natuurlijke kwaliteitsverzorging van Nederlandse bodem speciaal voor kinderen.
Kinderen zijn veel kwetsbaarder dan volwassenen en verdienen extra bescherming. De huid van een kind tot 18 jaar is niet te vergelijken met de huid van een volwassene. De huid is tot ruim vijf keer dunner en droger dan een volwassen huid. De talg producerende klieren zijn nog klein en de productie van huidvetten is beperkt. Daardoor is de huidbarrière nog niet voldoende opgebouwd, waardoor de huid heel gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf. Dat uit zich veelal in huidproblemen als berg, schilfers, zeer droge huid, talgbultjes of eczeem.
Voor jouw kostbaarste bezit wil je goed zorgen en wij begrijpen dat!
Loverock heeft speciale producten ontwikkeld, die de droge baby- en kinderhuid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Wind, kou en zon krijgen geen kans door deze uniek ontwikkelde producten. Het beste uit de natuur speciaal ontwikkeld voor én door kinderen in samenwerking met de beste professionals.
Loverock is vrij van agressieve synthetische stoffen, siliconen, parabenen, phenoxyethanol, sulfaten (SLS/SLES), kleurstoffen en minerale oliën. Loverock werkt uitsluitend met de beste en puur natuurlijke ingrediënten, die een positief effect hebben op de kinderhuid. Van “Love Pure Skin” gezichtscrème tot “Rock My Body” body lotion. Een complete hoogwaardige huidverzorgingslijn voor lieve jongens en stoere meisjes!
We hope you love our products as much as we do!

INGREDIËNTEN

Wat gebruikt Loverock wel?

✓ Avocado olie ✓ Duindoorn olie
✓ Aloë vera ✓ Sheabutter
✓ kokosnoot olie ✓ Ecocert minerale zonnefilters
✓ Macadamianoot olie ✓ Zonnebloemolie
✓ Vitamine E

Wat gebruikt Loverock niet?

× Sulfaten (SLS, SLES) × Chemische Zonnefilters
× Minerale oliën × Agressieve conserveringsmiddelen
× Siliconen × Kleurstoffen
× Parabenen × Essentiële oliën