Selecteer een pagina

Over ons

Huidspecialist van Limburg

Yes! Instituut voor huidverbetering staat voor kwaliteit en professionaliteit, hierdoor blinken wij uit als huidspecialist binnen onze branche.
Onze professionele schoonheidssalon is gelegen in zuid-Limburg, midden in het pittoreske centrum van Eijsden.
Een behandeling in ons instituut is meer dan een simpel bezoek, het is een
verzorgende reis naar verjonging en verbetering van de huid, gebruikmakend
van alleen de beste producten en nieuwste apparatuur.

Gediplomeerd en gecertificeerd

Wij zijn aangesloten bij Branchevereniging ANBOS. Dit betekent dat u verzekerd bent dat u een schoonheidsspecialiste bezoekt die gediplomeerd is. Onze specialisaties zijn geregistreerd in het AGB register en bij de ANBOS waardoor wij ons verplichten iedere 3 jaar een nascholing te volgen en
waardoor wij kunnen samenwerken met de verschillende zorgverzekeraars. Via de ANBOS zijn wij tevens aangesloten bij een geschillencommissie.
Wij zijn lid van NLSAS, een overkoepelende vereniging die de samenwerking tussen schoonheidsspecialisten en artsen bevordert. Hierdoor kunnen wij u beter adviseren en een rol spelen in de voor- en nabehandelingen van een cosmetische ingreep. Meerdere keren per jaar organiseren zij symposia waarop kennisoverdracht, professionalisering en netwerken centraal staan. Door het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbeterende
behandelingen blijft deze kwaliteit gewaarborgd en kunnen wij u steeds de meest vooraanstaande behandelingen aanbieden.
Bezoek dan ook regelmatig onze website of onze facebookpagina. Als huidspecialist zijn wij constant bezig onze kennis te vergroten en om ons verder te specialiseren in het verzorgen en verbeteren van uw huid. Uw huid verdient tenslotte het allerbeste!

Wij zijn enkel geopend op afspraak. Wil u een product afhalen of een keer langs komen voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek, maak dan een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrij plannen.