!QMS Medicosmetics Treatments

Gelaatsbehandelingen

De behandelingen van !QMS Medicosmetics zijn opgebouwd in;

 

 • Fase 1: Vet/vocht balans
 • Fase 2: Versteviging
 • Fase 3: Rimpels bovenlip en pigmentvlekken
 • Fase 0: Balansfase

 

 

Fase 1:

Activator Treatment – 77,50 euro

Heerlijk frisse en ontspannende behandeling. Het zomers ruikende Activator Mask is een verfrissend en ontspannend vliesmasker welke een vochtbindende en huidverzachtende werking heeft. De massage met de Neck & More Crème is een weldaad voor uw decolleté en schouders.

 • Duur 90 minuten

Deep Cleansing Intense Treatment – 79,00 euro

Reinigende behandeling voor de onzuivere huid. Een zachte enzympeeling zorgt voor het verwijderen van overbodige dode huidcellen. Het heerlijke Hydro Foam Masker zorgt voor hydratatie en versteviging van de huid en bevat o.a. hoogmoleculair hyaluronzuur  welke een zijdezachte touch geeft.

 • Duur 90 minuten

QMS Anti Aging

Neo Tissuedermie Treatment – 97,50 euro

Zeer uitgebreide behandeling waarbij we naast de vochtbalans in de huid ook werken aan een versteviging van de huid door het inwerken van de Co-Lectine 3 crème met behulp van ultrasoon therapie. Terwijl uw gelaat geniet van het Hydro Foam masker genieten uw decolleté en schouders van een heerlijke massage met de Neck & More crème.

 • Duur 120 minuten

SK Alpha Treatment – 95,00 euro

Ideale detox behandeling in het voorjaar om uw huid voor de zomer van alle afvalstoffen te ontdoen. Voel het SK Alpha masker werken in uw huid. Het Hydro Foam masker zorgt voor hydratatie en versteviging van de huid, gecombineerd met de kalmerende algenmodelage geniet u dagenlang  van een stalende frisse huid.

 • Duur 105 minuten

Lunch Treatment – 62,50 euro

Korte behandeling die geschikt is voor iedereen in fase 1, 2 en 3. Deze behandeling is gericht op versteviging van de huid door het gebruik van de Co-Lectine 3 creme.

 • Duur 45 minuten

Fase 2:

Collagen Rejuvenation Treatment – 99 euro

Verstevigende behandeling. Door middel van een gipsbehandeling wordt de huid van uw gelaat “gelift” en zullen de contouren strakker worden. Dankzij de exotische Acmella Oleracea plant in het Relax o Firm masker worden mimiek rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verwijderd. Uw decolleté en schouders genieten van een heerlijke massage met  Neck & More creme.

 • Duur 105 minuten

Skin Cel Renewall Treatment – 125 euro

Revolutionaire Anti-Aging behandeling met Cellular Marine creme die stamcellen uit zeevenkel bevat. Stamcellen uit zeevenkel ondersteunen zowel de lichaamseigen cellen alsook de productie van nieuwe huidcellen. Het verfrissende en ontspannende Activator Mask neemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg terwijl de schouders en decolleté gemasseerd worden met de Neck & More crème.

 • Duur 105 minuten

Ion Skin Equalizer Treatment – 130 euro

Deze Anti-Aging behandeling geeft het nachtelijke regeneratieproces een boost! De Ion Skin Equalizer Night serum & Cream bevat een intelligente formule die helpt een elektrisch veld te genereren op uw huid. Dit verhoogt de bio elektrische samenstelling van de huid en kan collageen en elastinevezels stimuleren door de onderlinge communicatie tussen de huidcellen te bevorderen. Het resultaat; de huid wordt steviger, de elasticiteit neemt toe en tekenen van vermoeidheid verminderen tijdens de biologische repair fase in de nacht.  Het verfrissende en ontspannende Activator Mask neemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg terwijl de schouders en decolleté gemasseerd worden met de Neck & More crème.

 • Duur 105 minuten

Fase 3:

Pure Oxygen Treatment – 125 euro

Het HO² serum wordt in deze behandeling toegepast om de verbinding tussen de verschillende huidlagen te verstevigen waardoor transport van bloed, zuurstof en vocht beter verloopt. Het serum wordt doormiddel van onder druk aangebracht zuurstof sneller de huid in gebracht. De combinatie met de algenmodelage en het collageen zorgt voor een frisse uitstraling. Het verfrissende en ontspannende Activator Mask neemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg terwijl de schouders en decolleté gemasseerd worden met de Neck & More crème.

 • Duur 105 minuten

Lip Zone Corrector Treatment – 125 euro

Bij deze behandeling ligt de nadruk op het verbeteren van de zone rond de bovenlip met de Lip Line Corrector. Dit krachtig serumcomplex vermindert verticale lijntjes en rimpels op de bovenlip die ontstaan als gevolg van gelaatsuitdrukkingen, gewichtsverlies en het natuurlijke verouderingsproces. Het HO² serum zorgt voor verbetering van transport van bloed, zuurstof en vocht. Dankzij de exotische Acmella Oleracea plant in het Relax o Firm masker worden mimiek rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verwijderd. Uw decolleté en schouders genieten van een heerlijke massage met  Neck & More creme.

 • Duur 105 minuten

Pigment Corrector Treatment – 125 euro

Perfecte behandeling voor het voorkomen en verminderen van pigmentvlekken. De Pro Body Exfoliator is een milde frisse scrub waarmee we de overtollige dode hoorncellen gemakkelijk kunnen verwijderen. Het Skin Tone Light Serum is een innovatief serum, ontwikkeld om de gelaatskleur te egaliseren en de elasticiteit te verbeteren. Een krachtig, actief ingrediëntencomplex bestaande uit soja-isoflavonen, tuinkersextract, hexylrecorcinol en oligopeptide -34 blokkeert het aanmaken van melanine. Dit zorgt voor het oplichten van oppervlakkig bestaande donkere vlekken en het voorkomen van pigmentvlekken. Cellular Marine, met Soy-Isoflavonoid Complex, gaat ouderdomsvlekken, ongelijke huid en onregelmatige pigmentatie tegen. Uw decolleté en schouders genieten van een heerlijke massage met  Neck & More creme.

 • Duur 105 minuten

Fase 0:

Sensitive Skin Re-Balance Treatment I  – 59,00 euro

Deze behandeling is speciaal geschikt voor de eczeemhuid en de huid die uit balans is. Ondersteunende behandeling met een algenmodelage en zuurstofbehandeling. De speciale Repair 3- complex crème die gebruikt wordt in de behandeling zorgt voor een vermindering van roodheden en irritatie.

 • duur 40 minuten

Sensitive Skin Re-Balance Treatment II – 75,00 euro

Behandeling voor de gevoelige huid met veel roodheden, zoals rosacea. Idem als treatment I maar met een zeer veilig fruitzuur die een natuurlijke ontstekingsremmer bevat.

 • Duur 75 minuten

Men:

Men’s Purifying Treatment – 75 euro

Reinigende behandeling afgestemd op de mannenhuid.                                                                                      Een zachte enzympeeling zorgt voor het verwijderen van overbodige dode huidcellen. Het verfrissende en ontspannende Activator Mask neemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg terwijl de schouders en decolleté gemasseerd worden met de Neck & More crème.

 • Duur 90 minuten

Body:

Body Shape power Treatment –  v.a. 85 euro

Verzorgende en verstevigende behandeling voor het lichaam met een Algen Pure Body Mask. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van Body Shap Pro, welke een Spaanse Rode peper bevat  die werkt op het afvoeren van afvalstoffen en de vetverbranding. De verstevigingscrème Revitalizing Lift-O-Firm Body heeft een extreem hoog verstevigend vermogen, verstevigt probleemzones zoals buik, borst, benen, billen en bovenarmen.