!QMS Medicosmetics


QMS Medicosmetics

Binnen YES! Instituut voor huidverbetering werken wij met !QMS Medicosmetics. Dit is HET merk op het gebied van huidverbetering.

QMS Medicosmetics producten

Een mooiere en jongere huid zonder naalden, ingrepen of beschadigingen van de huid is met dit merk mogelijk.

Achter het succes van !QMS Medicosmetics staat de chirurg, biochemicus eQMS Medicosmeticsn internationaal erkende specialist op het gebied van esthetische chirurgie, Dr. med. Erich Schulte. Deze Duitse plastische chirurg was eind jaren zeventig actief in de reconstructieve plastische chirurgie waar hij slachtoffers van branden en zware ongevallen behandelde. Hier ontdekte hij de belangrijke werking van het eiwitproteïne collageen bij het herstellend vermogen van de huid en ontwikkelde speciale serums voor de behandeling van de wonden. Dit is de basis geworden van de huidige cosmetische lijn, !QMS Medicosmetics.

Collagenen

Deze revolutionaire behandelmethode maakt het mogelijk om onze huid weer op te vullen met collageen zonder injecties. Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. Het stimuleren van de collageenaanmaak is dan niet meer toereikend. Er kan dan alleen collageen worden toegevoegd aan de huid. Enkel collageen dat identiek is aan de huid en is gesplitst kan door de huid worden opgenomen. In 1994 heeft Dr. Schulte een medische onderscheiding gekregen voor het splitsen van collageen en heeft hier een patent op.

Vocht

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen is onmogelijk. Het dag en nacht collageen van QMS gaat zich 300x binden aan het vocht in uw huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

Om uw huid van voldoende vocht te voorzien zullen wij tijdens iedere behandeling in onze salon een algenmodelage aanbrengen. Wanneer de algenmodelage is aangebracht op uw huid vormt er zich een osmotische druk waardoor er ongeveer 70% vocht vanuit de onderste lagen naar boven wordt gezogen. Het vochtgehalte in uw huid is nu voor zeker 4 weken voldoende voor de binding met het collageen.

QMS Anti Aging

Zuurstof

Onze huid heeft naast de belangrijkste functie om ons te beschermen ook de functie om zuurstof op te nemen. 4/5 van de zuurstof wordt opgenomen via de longen en het bloed. 1/5 van de zuurstof wordt opgenomen door de huid.

Deze zuurstof is echter aangetast door het milieu en vormt voor onze huid een radicaal. Na het veertigste levensjaar krijgt iedere mens minder zuurstof  in de huid vanwege een verminderde doorbloeding in de bovenste huidlaag. Hierdoor kan er couperose of andere roodheden ontstaan, maar ook verhoorning en craquelé.

Hiervoor is het belangrijk dat wij tevens zuurstof toevoegen aan de behandeling. Deze zuurstof, 97,4% schoon, wordt met een lichte druk over de huid aangebracht. Door deze druk bereiken we de belangrijkste cel in de huid waardoor de doorbloeding wordt geactiveerd en de celstofwisseling wordt verbeterd met een duidelijk zichtbaar resultaat.

oxygen treatment

Epiginetica

Slechts 20% van huidveroudering wordt bepaald door ons DNA. De overige 80% wordt bepaald door onze leefomgeving zoals onze leefgewoonten, voeding en uiteraard het milieu.

De beschermende barrière van onze huid wordt dagelijks zwaar op de proef gesteld door allerlei radicalen die onze huid willen binnendringen en onze gezonde cellen aanvallen. Mede hierdoor zien wij helaas het aantal huidaandoeningen de laatste aantal jaren sterk toenemen. Onze prioriteit is dan ook om uw huid zo goed mogelijk te beschermen en de huid barrière  intact te laten.

Een eerste behandeling gaat altijd samen met een huidanalyse en een intakegesprek. Naar gelang uw wensen en de conditie van de huid wordt er een behandelplan opgesteld. De behandelingen met de QMS Medicosmetics producten worden ingedeeld in verschillende fasen;

Fase 0: Fase voor huiden die uit balans zijn, roodheid, gevoelig, geïrriteerd.

Fase1: Fase waarin het vochtgehalte en het vetgehalte in evenwicht wordt gebracht.

Fase 2: Fase waarin we werken aan de stevigheid van de huid.

Fase 3: Fase waarin we werken aan storende rimpeltjes op de bovenlip en pigmentvlekken.

Iedere fase duurt 120 dagen en dient men volledig te doorlopen (m.u.v. fase 0) om naar de volgende fase te gaan.


QMS wordt wereldwijd gebruikt door plastische chirurgen, huidtherapeuten en huidspecialistes.

De Behandelingen en producten van !QMS zijn ook uitermate geschikt als voor- en nabehandelingen van cosmetische ingrepen.